Η ανατριχιαστική “μορφή” που κατέγραψε οδηγός, νύχτα σε αυτοκινητόδρομο.

245 views
Κοινοποίηση

Σκεφτείτε να οδηγείτε σε έναν σκοτεινό αυτοκινητόδρομο και ξαφνικά να δείτε στην άκρη του δρόμου μια απροσδιόριστη μορφή, μια μυστηριώδη φιγούρα που θα σας γεμίσει με τρόμο.

Αυτό συνέβη το περασμένο Σάββατο 11/3 στον William Church, που οδηγούσε το φορτηγό του στον αυτοκινητόδρομο 87 της Πολιτείας της Αριζόνας και παρατήρησε στην άκρη του δρόμου μια μορφή που έλαμπε και όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox θα μπορούσε να είναι φάντασμα.

«Η φιγούρα μοιάζει με κάποιον που στέκεται στην άκρη του δρόμου. Μπορείτε να δείτε τις γραμμές που τη σχηματίζουν» είπε σύμφωνα με τη New York Post. Το βίντεο των έξι δευτερολέπτων καταγράφηκε από μία κάμερα που έχουν τα επαγγελματικά οχήματα στο εσωτερικό τους για λόγους ασφαλείας.

Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, που κατασκευάστηκε το 1927 και έχει μήκος περίπου 273 χλμ, έχουν συμβεί πολλά τροχαία δυστυχήματα και αυτό κάνει τους ντόπιους να πιστεύουν ότι ο δρόμος είναι στοιχειωμένος.

Όσοι είδαν το βίντεο του οδηγού ισχυρίστηκαν ότι και οι ίδιοι έχουν δει τέτοιες μορφές στον αυτοκινητόδρομο 87. «Είναι εκεί έξω» σχολίασε ένας αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για φαντάσματα. «Το βλέπω, η μορφή είναι συγκεκριμένη, ανατριχιαστικό» αναφώνησε άλλος. Κάποιοι ψυχραιμότεροι είπαν ότι η φιγούρα θα μπορούσε να είναι μια πινακίδα, ένα ζώο, ξερά χόρτα ή το παιχνίδισμα που κάνει κάποια πηγή φωτός.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?