Το Πρόσωπο στον Άρη : Πραγματικό ή μη. Μήπως τα γεγονότα αλλάζουν.

527 views
Κοινοποίηση

Το λεγόμενο «Πρόσωπο στον Άρη», απεικονίστηκε για πρώτη φορά λεπτομερώς από τα Viking 1 και Viking 2 στις 20 Ιουλίου 1976 και 25 Ιουλίου 1978, αντίστοιχα.

Στις αρχικές εκείνες λήψεις των διαστημοπλοίων, που τραβήχτηκαν στην περιοχή Κυδωνία του Άρη εντοπίστηκε ενας βραχώδης σχηματισμός, που έμοιαζε έντονα με ανθρώπινο πρόσωπο. Η δημοσίευση των φωτογραφιών τότε προκάλεσε μεγάλο σάλο οδηγώντας πολύ κόσμο να μιλήσει για ενα εξωγήινο τεχνούργημα, ένα δημιούργημα των Αρειανών.

Mια ολόκληρη πόλη βρέθηκε κοντά

Μέσα από τις δικές τους προσπάθειες, έρευνες, μετρήσεις, υπολογισμούς κλπ είδαν ότι πολύ κοντά στο «Πρόσωπο του Άρη» υπάρχουν και συνδέονται μαζί του ένα μεγάλο δίκτυο πυραμιδοειδών ερειπίων. Δομές που, θεωρητικά, είναι αρχαίες κατασκευές και, παραδόξως, έδειξαν ότι οι θέσεις τους δεν είναι τυχαίες στον χώρο, αλλά ότι επιπλέον ευθυγραμμίζονται αναμφισβήτητα με τον αστερισμό των Πλειάδων…

mars-sydonian-city-1-min

Αρκετοί απο τους ερευνητές θεώρησαν οτι η πόλη αυτή ήταν προιόν του πολιτισμού που ανθούσε στον πλανήτη Άρη πρίν αυτός εξαφανιστεί και αφήσει πίσω του μόνο αυτά τα ερείπια. Ενός πολιτισμού που άκμασε χιλιάδες χρόνια πριν τον δικό μας και οδηγήθηκε στον αφανισμό όταν ο πλανήτης αδυνατούσε πλέον να συντηρήσει την ζωή πάνω του.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να το παρομοιάσουν και με την σφίγγα στην Αίγυπτο, αφήνοντας υπόνοιες για σχέση μεταξύ τους, δυναμώνοντας την θεωρία περι επισκέψεων εξωγήινων στα αρχαία χρόνια, που επηρέασαν την ανθρώπινη ιστορία και τεχνολογία (βλεπε Ancient Alines).

Άλλοι θεώρησαν οτι οι Αρχαίοι Αρειανοί πρόσφυγες από τον δικό τους ερειπωμένο πλανήτη ήλθαν στην Γη μεταφέροντας τις γνώσεις τους και χτίζοντας μνημεία, που τους θύμιζαν την πατρίδα τους.

Και ανάμεσα σε όλα εμπλέκονται και οι γνωστοί μας Ανουνάκι. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας τους στην περιοχή Κυδωνία υπήρχε ενας σταθμος τους σύμφωνα με τις σχετικές μεταφράσεις του Ζαχαρία Σίτσιν.

Η Ελληνική πινελία

Στην όλη μυθολογία δέν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και μια Ελληνική πινελία

Αρκετοί ερευνητές δηλώνουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του ονόματος Κυδωνία απο τον Αστρονόμο Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι.

Θυμίζουν οτι στην ομώνυμη περιοχή στην Κρήτη βρίσκονται αρχαιολογικοί χώροι που βρίσκονται σε αντιστοίχηση με τους αντίστοιχους στον Άρη, με βασική διαφορά να είναι η διαφορετική κλίμακα.

Ο Βασιλιάς Κύδωνας, ήταν γιος του Ερμή ή του Απόλλωνα και της Ακάλλης ή Ακακαλλίδας, κόρης του βασιλιά Μίνωα.

Ίσως αυτό να δείχνει συσχετισμό των αρχαίων Ελλήνων με τον Άρη ή τουλάχιστον τους κατοίκους τους, πολλές χιλιετίες πρίν.

Η “επίσημη” διάψευση

Απο πλευράς NASA βέβαια η διάψευση οποιουδήποτε υπαινιγμού για εξωγήινη προέλευση απορρίπτονταν μετ’ επιτάσεως.

Παιχνίδια του φωτός, χαμηλή ανάλυση φωτογραφιών, παρειδωλία αυτά και άλλα πολλά επιστρατεύθηκαν για να καταρριφθούν όσοι αρνούνταν την επίσημη “γραμμή”. Άλλωστε περάσματα απο τα επόμενα διαστημόπλοια που επισκέφτηκαν τον κόκκινο πλανήτη εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα όργανα και φωτογραφικές μηχανές, έδειξαν οτι ο βράχος ήταν απλά ενας .. βράχος που μας μπέρδεψε παλαιά.

Και όσοι έκαναν συνειρμούς για Πλειάδες και Αρχαίους εξωγήινους :

Κάποιοι γραφικοί και περίεργοι, μην σας πώ και λίγο “περιαγμένοι”

Απο την μερία τους οι σκεπτικιστές κατηγορούσαν τις διαστημικές υπηρεσίες για λογοκρισία και επεξεργασία των φωτογραφιών, με στόχο την απόκρυψη της αλήθειας. Προχωρούσαν σε αναλυτική μελέτη των φωτογραφιών που έστελνα πίσω τα διαστημόπλοια με στόχο να βρούνε κάτι που “ξέφυγε” από τους λογοκριτές.

Με μηδαμινά βέβαια αποτελέσματα έως και τώρα

Μόνο που το τελευταίο χρονικό διάστημα το αφήγημα άλλαξε.

Η ίδια η NASA μαζί με το Αμερικανικό πεντάγωνο παραδέχτηκε οτι υπάρχουν θεάσεις ανεξήγητων φαινομένων και πιθανόν ΑΤΙΑ στην Γη. Αμερικανοί αξιωματούχοι μάλιστα ζήτησαν απο κόσμο που πιστεύει σε τετοιες θεωρίες να βγει και να μιλήσει υποσχόμενοι οτι θα τον ακούσουν. Έπαψαν πλέον να είναι οι “περίεργοι”.

Το θέμα είναι ομώς άλλο

Γιατί αυτή η αλλαγή.

Έρχονται αποκαλύψεις ίσως

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι μας ετοιμάζου σταδιακά για μεγαλύτερες αποκαλύψεις επι του θέματος της ζωής στον Άρη.

Ο πλανήτης άλλωστε ήταν πάντα στο στόχαστρο της ανθρώπινης φαντασίας και έρευνας. Πολλοί άνθρωποι ακόμα και αν δεχόντουσαν την επίσημη έως τώρα εκδοχή, άφηναν το ενδεχόμενο ανοικτό να υπήρχε στο παρελθόν ζωή στον Άρη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι είναι στα σκαρία πρόγραμμα που θα φέρει πίσω στην Γη γεωλογικό δείγμα από τον Άρη.

Μήπως αυτή η αποστολή και οι επόμενες που θα την ακολουθήσουν αποκαλύψουν πολύ περισσότερα.

Και μήν ξεχνάμε οτι ο γνωστός Έλον Μασκ έχει σχέδια για την διενέργεια αποστολής στο Κόκκινο Πλανήτη απο μόνος του χωρίς παρέμβαση από κάποια κυβέρνηση. Έχει μάλιστα σχέδια μέχρι και για τη δημιουργία μιας μελλοντικής αποικίας στον πλανήτη με χιλιάδες εποίκους.

Με τον ίδιο να είναι αρκετά δεκτικός σε διαφορετικές θεωρήσεις της πραγματικότητας, δεν μοιάζει διόλου απίθανο η αποστολή του στον Άρη να βγάλει πολλά μυστικά στην φόρα.

Όπως και να έχει η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω…. κυριολεκτικά.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?