Πτήση Japan Airlines 1628 :Όταν η FAA και η CIA συγκαλύπτουν την θέαση UFO.

330 views
Κοινοποίηση

H περίπτωση που αποκαλύπτουμε σήμερα πάει πίσω στο 1986 και έχει πρωταγωνιστή ένα Boeing 747 της Japan Airlines και το πλήρωμα του που ήρθε αντιμέτωπο με ΑΤΙΑ πετώντας πάνω απο την Αλάσκα.

Όπως ανάφερει ο πιλότος στις ηχογραφημένες συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου, ξαφνικά είδε δυο φώτα να ελίσσονται πολύ κοντά στο αεροσκάφος του με τον ίδιο να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει την σύγκρουση μαζί τους.

Ξαφνικά τα φώτα εξαφανίζονται και την θέση τους παίρνει ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που ίπτανται κοντά στο 747 ενώ ο πιλότος ενημερώνει την Αμερικανική Διοίκηση Αεράμυνας, που φαίνεται να επιβεβαιώνει οτι κανένα αεροσκάφος πολιτικό ή στρατιωτικό δέν βρίσκεται στην περιοχή.

Μετά απο λίγο το ATIA εξαφανίζεται ενώ το 747 προσγειώνεται με ασφάλεια. H FAA (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) των ΗΠΑ μιλάει για ώρες με το πλήρωμα προκειμένου να διαπιστώσει το τι συνέβει.

Στην συνέχεια συντελείτε στην Ουάσιγκτον σύσκεψη εκπροσώπων της FAA, της CIA, του FBI και εκπροσώπων του Προέδρου Ρήγκαν, στην οποία συζητείτε το περιστατικό. Μετα το τέλος της ο εκπρόσωπος της CIA κατάσχει “για λόγους εθνικής ασφάλειας” το υλικό ενώ λέει στους υπολοίπους οτι αυτή η συνάντηση δέν έγινε ποτέ.

Δυστυχώς για αυτόν όμως κάποιος είχε κρατήσει αντίγραφο

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?