Μπαλόνια, εξωγήινοι ή κάτι άλλο; – Πάνω από 170 οι ανεξήγητες θεάσεις UFO το 2022, λέει το Πεντάγωνο

365 views
Κοινοποίηση

H αμερικανική κυβέρνηση έχει λάβει περισσότερες από 350 νέες αναφορές για αυτό που ονομάζει «αγνώστου ταυτότητας εναέριο φαινόμενο», κοινώς γνωστό ως UFO (σ.σ. ΑΤΙΑ στα ελληνικά), από τον Μάρτιο του 2021 – περίπου οι μισές από τις οποίες είναι μέχρι στιγμής ανεξήγητες, σύμφωνα με έκθεση του Γραφείου του Διευθυντή της Εθνικής Πληροφορίας δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την έκθεση (μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ), το γραφείο του Πενταγώνου που είναι αρμόδιο για την παρακολούθηση και τη μελέτη των θεάσεων έχει προκαταρκτικά ταυτοποιήσει 163 από τις αναφορές ως «οντότητες μπαλονιών».

Αρκετές ακόμη αναφορές έχουν αποδοθεί σε drones, πουλιά, καιρικά φαινόμενα ή αερομεταφερόμενα συντρίμμια όπως πλαστικές σακούλες. Αλλά «ο αρχικός χαρακτηρισμός δεν σημαίνει ότι έχει επιλυθεί θετικά ή δεν έχει ταυτοποιηθεί», προειδοποίησε η έκθεση. Και οι υπόλοιπες 171 αναφερόμενες θεάσεις UAP ή UFO συνεχίζουν να είναι ανεξήγητες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

«Μερικά από αυτά τα αχαρακτήριστα UAP φαίνεται να έχουν επιδείξει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης ή ικανότητες απόδοσης και απαιτούν περαιτέρω ανάλυση», αναφέρει η έκθεση.

Εν ολίγοις, το Πεντάγωνο εξακολουθεί να μην έχει εξήγηση για μια σειρά μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων που έχουν καταγραφεί να κινούνται ακόμα και σε στρατιωτικές περιοχές τις τελευταίες δεκαετίες. Η πλειονότητα των νέων αναφορών προήλθε από πιλότους και χειριστές του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ «που παρακολούθησαν τα UAP κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών τους καθηκόντων και ανέφεραν τα γεγονότα», σύμφωνα με την έκθεση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?