Επίθεση θαλάσσιου τέρατος σε Νορβηγούς αλιείς, το 1957…

445 views
Κοινοποίηση

ον Σεπτέμβριο του 1957, μια είδηση προερχόμενη από τη Νορβηγία έκανε λόγο για την εμφάνιση ενός παράξενου θαλάσσιου πλάσματος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την είδηση, είχε λάβει χώρα το πρωί της 2ας Μαρτίου εκείνης της χρονιάς στα ανοιχτά του Μπέργκεν, μιας πόλης στα δυτικά της Νορβηγίας.

Κατά τις περιγραφές, λοιπόν, ένα θαλάσσιο τέρας, μήκους πέντε περίπου μέτρων, το οποίο έμοιαζε με ιχθυόμορφο ρινόκερο, είχε επιτεθεί εναντίον ενός στολίσκου αλιευτικών, αποτελούμενου από δύο μεγαλύτερα και τέσσερα μικρότερα σκάφη.

Όπως αφηγούνταν οι αυτόπτες μάρτυρες, το θαλάσσιο πλάσμα εμφανίστηκε εκείνο το πρωινό της 2ας Μαρτίου του 1957 σε απόσταση ενός περίπου μιλίου από τον στολίσκο και άρχισε να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα εναντίον του τελευταίου των μικρών σκαφών το οποίο και ανέτρεψε. Ακολούθως, απομακρύνθηκε με την ίδια πάντοτε ταχύτητα και εξαφανίστηκε μέσα στη θάλασσα χωρίς να επανεμφανιστεί.

Οι αλιείς ανέσυραν τρομοκρατημένοι τους τέσσερις ναυαγούς του ανατραπέντος πλοιαρίου και έσπευσαν να επαναπλεύσουν για το Μπέργκεν, από το οποίο απείχαν μόλις επτά μίλια.

Οι αφηγήσεις και των είκοσι οκτώ ανδρών που αποτελούσαν το πλήρωμα του στολίσκου, καθώς και η περιγραφή την οποία έδωσαν ως προς την όψη του τέρατος, συνέπιπταν και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 27/09/1957…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?