Υβρίδια ανθρώπων και εξωγηίνων- η μόνη σωτηρία της ανθρωπότητας.

281 views
Κοινοποίηση

Eνα νέο υβρίδιο ανθρώπου-εξωγήινου θα σώσει τη Γη από την πλήρη καταστροφή λόγω της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει ένας καθηγητής της Οξφόρδης.

Ο Dr. Young-hae Chi, ο οποίος διδάσκει Κορεάτικα στο Oriental Institute του Πανεπιστημίου, παραθέτει τη θεωρία του στο νέο του βιβλίο «Alien Visitations and the End of Humanity» (Εισβολές Εξωγήινων και το Τέλος της Ανθρωπότητας).

Ο ίδιος μάλιστα πιστεύει ότι το εν λόγω υβρίδιο μπορεί να υπάρχει ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Όπως είπε σε φοιτητές του, υπάρχουν τέσσερα είδη εξωγήινων: «οι μικροί, οι ψηλοί και τολμηροί, εξωγήινοι με λέπια και μάτια φιδιού και εξωγήινοι με τη μορφή εντόμων».

Αυτοί με τη μορφή εντόμων είναι υψηλότεροι στην ιεραρχία και, όπως αναφέρει ο καθηγητής: «Δεν νομίζω ότι είναι πολύ μακριά, είναι δίπλα μας, δεν μπορούμε να τους δούμε».

Ο Young-hae Chi σημειώνει πως η ανθρωπότητα δεν είναι το μόνο είδος που «ανησυχεί για την επιβίωση του στην Γη.

Με την ανθρωπότητα να φαίνεται ανίκανη να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή η ανάγκη για αναζήτηση εξωγενών παραγόντων και βοήθειας στην αντιμετώπιση της, είναι επιτακτικότερη απο ποτέ.΄Αλώστε η γενετική μηχανική έχει κάνει ήδη άλματα και οι επιστήμονες έχουν πειραματιστεί εδώ και δεκαετίες με την διασταύρωση των ειδών.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

para

Το paranormalactivity.gr ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

img_bannerhorrormovieplants
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?